Køkkener

Montering af køkken – få god faglig hjælp her

Tømrerfirmaet Mester-Byg tilbyder montering af køkken udført af professionelle montører. Slip for besværet, få det bedste resultat og lad os klare din køkkenrenovering- og/eller montering.

Vi monterer køkkener i Frederikssund, Roskilde og i de omliggende byer i Nordsjælland. Bor du her, skal du ikke tøve med at henvende dig til os – så monterer vi dit nye køkken på baggrund af vores gode håndværk, erfaring og ekspertise.

Svane, Invita eller Uno form – få det her

Her hos os tilbyder vi alt inden for montering af køkkener. Det kan f.eks. være:

  • Nyt køkken (færdige, specialdesignede og eksklusive elementer)
  • Køkkenmontering
  • Renovering af køkken
  • Optegning og opmåling af nyt køkken


Vores leverandører af køkkener leverer primært Svane, Invita og Uno form-køkkener. Så er du til 100 % dansk køkkendesign, der også kan matche dit bad og din garderobe, kan du roligt gå med et Svane-køkken.​ Invita bryster sig af at kunne tilbyde deres kunder køkkener til alle behov. Her får du stor diversitet i løsningsmuligheder. Uno form tilbyder præcision, arkitektoniske idealer, rene linjer, fleksibilitet og funktionalitet.

Hvad koster montering af køkken?

Der er selvfølgelig stor forskel på, hvad det koster at montere et køkken. Vores priser afhænger af, hvor stort et køkkenprojekt, der skal udføres, samt hvordan køkkenet er designet.

​Specialdesignede køkkener er ofte mere omfattende at montere end de, der kommer i standardmål. Vi tilbyder montering af alle slags køkkener, men ønsker du en pris, skal du kontakte os og fortælle mere om dit køkkenprojekt.

​Henvend dig allerede i dag for mere information om køkkenmontering

Vi har i årenes løb arbejdet med montering af køkken af mange forskellige slags. Derfor kan vi også garantere vores kunder, at vi kan løse deres projekter – uanset omfang.

​Er du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig, eller ønsker du blot at få en estimeret pris på vores ydelser? Kontakt os da på telefon (+45) 20 10 55 71 eller e-mail info@mesterbyg.dk. Så tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker og udformer et godt tilbud.

​Et flot køkken er ofte noget, man har drømt om længe. Vi ser frem til at indfri din køkkendrøm!