Træterrasse

Træterrasse-opbygning i kvalitetsmaterialer

Drømmer du om en ny træterrasse, eller er du bare træt af den månedlige rensning af fliserne? Hos Tømrerfirmaet Mester-Byg tilbyder vi professionel lægning af træterrasse i Frederikssund, Roskilde og resten af Nordsjælland.

En terrasse kan se ud på mange forskellige måder og kan bygges i et væld af forskellige byggematerialer. Vi arbejder altid med materialer i høj kvalitet, da det giver et bedre og flottere resultat, som holder i mange år. Vi har stor erfaring med træterrasse-opbygning og sætter en ære i at hjælpe dig godt på vej, når du skal vælge materialer samt udformning af din nye terrasse. Er du interesseret i at få en fagmands vurdering samt høre gode ideer, er vi altid parate til at hjælpe dig.

Detaljeorienteret opbygning af træterrasse

Når man bygger en terrasse, handler det om detaljerne. Det er dem, der gør en terrasse unik, flot og indbydende.

Ny træterrasse med rækværk i træ på første sal med trappe til haven

Vi kan også levere standardløsninger til gode priser, men vi har stor ekspertise i træterrasse-opbygning, der er tilpasset den enkelte bolig og person, og som passer til det omkringliggende miljø.

Det kunne være, at du måske havde lyst til at få etableret en terrasse på taget? Vi kan også hjælpe dig med etablering af tagterrasser og hævede træterrasser eller altaner.

Højt serviceniveau og god kvalitet

Vi leverer solidt håndværk i høj kvalitet, og vi arbejder med et højt serviceniveau fra start til slut. Byg en træterrasse – og tag os med på råd! Vi ved nemlig, hvilke materialer der kan holde samt hvilke, der kræver mindst mulig vedligeholdelse. Vi er altid klar med råd og vejledning – og vi varetager projektet til det står helt færdigt.

Er du i gang med at få anlagt en ny have eller har du planer om dette? Tænk en flot træterrasse med ind i dine planer. Der er mange muligheder inden for opbygning af træterrasse, når du får lavet anlægsarbejde. Du kan også med fordel overveje, om der skal være vinduesparti eller skydedøre ud til din nye terrasse.

Få en konkurrencedygtig pris på træterrasse-opbygning

Men hvad koster en træterrasse? Det kan du få svar på, hvis du kontakter os. Vores priser afhænger nemlig af størrelsen på terrassen samt materialevalg. Vi tilbyder træterrasse-opbygning til en yderst konkurrencedygtig pris, så du kan få realiseret dine drømme uden at det skal koste dig en formue.

Kontakt os gerne for yderligere information om f.eks. priser, materialer, muligheder og meget andet. Ring på telefon (+45) 20 10 55 71 eller skriv en e-mail til info@mesterbyg.dk. Vi ser frem til at bygge din terrasse!