Vinduesmontering

Montering af vinduer og montering af døre

​Søger du et kompetent tømrerfirma til montering af vinduer og montering af døre i Frederikssund, Roskilde og resten af Nordsjælland, er vi specialisterne, der kan hjælpe dig med dit projekt.

Mester-Byg kan ved udskiftning af vinduer, tilbyde levering, samt udskiftning med færdige elementer fra de førende vinduesproducenter i Danmark. Vi anvender blandt andet KPK og VELFAC, som i vores optik, er nogle af de bedste leverandører på markedet, netop nu, og en del af VKR Gruppen, hvor VELUX A/S indgår.

Vi er en erfaren tømrer- og snedkervirksomhed, der har varetaget mange projekter med montering af vinduer og døre med stor succes, så kontakt os endelig, hvis du ønsker hjælp fra en dygtig fagmand.

Omhyggelig udskiftning af vinduer og døre

Når det kommer til montering af vinduer og montering af døre, er det vigtigt for indeklimaet, at dette, bliver udført ordentligt. Forstået på den måde at alle vinduer skal sidde helt perfekt og have fyldestgørende fuger, så der ikke opstår trækhuller, eller fugen sprækker. Skal du eventuelt have monteret vinduer i køkkenet, er det også vigtigt at der ikke kommer damp, fedt og andre nedbrydende stoffer ind i sprækker og huller.

Vinduerne er de enkeltelementer, der har størst betydning for, hvordan dit hus tager sig ud, så derfor leverer og monterer vi kun kvalitetsvinduer.

​Du kan stort set få vinduer, som du vil have dem – med eller uden sprosser og i de mål og med de inddelinger, du ønsker. Drømmer du om at få nye vinduer og døre, tilbyder vi professionel montering af vinduer og døre, som holder i mange år.

Med stor erfaring inden for håndtering og montering af vinduer og døre, har vi gennem årene tilegnet os en viden der gør, at vi kan montere grundigt, effektivt og ikke mindst korrekt, så dine vinduer sidder helt tæt.

​Skal du have monteret tagvinduer eller vinduer i tagkviste i forbindelse med tagrenovering eller tagdækning?

Få en helt uforpligtende pris på montering af vinduer

​Med nye vinduer eller nye døre i din bolig kan du mærke en klar forbedring af indeklimaet – særligt om vinteren, hvor det ikke længere vil trække, hvis du har været vant til det. Vi hjælper også gerne når du skal have lavet vinduesparti ud til din træterrasse, veranda eller have.

Kontakt os gerne for yderligere informationer eller få et uforpligtende tilbud på montering af døre eller nye vinduer på telefon (+45) 20 10 55 71 eller skriv til info@mesterbyg.dk.​

Du er også meget velkommen til at udfylde denne formular til indhentning af et godt og uforpligtende tilbud på døre og vinduer.