Gulve

​Lægning af trægulve

Mester-Byg A/S tilbyder alle former for trægulve – det være sig rustikt, klassisk, lamelparket i f.eks. ask eller skal det være skibsplanker i teak? – Trægulve er robuste, og giver naturlige og behagelige overflader

Mester-Byg A/S kan selvfølgelig også tilbyde et bredt udvalg indenfor eksklusive massive trægulve. Vi har gennem tiderne lagt mange flotte og spændende træsorter.

Alle vores leverandører tilbyder moderne design og høj kvalitet og alt lige fra de klassiske massive plankegulve til de mest moderne lamelopbyggede planker og parketter i mange smukke træsorter.

​Vi står altid klar til at lægge nyt trægulv hos dig, uanset om du skal have plankegulve i køkkenet, gangen eller stuen.

Er du i gang med at renovere huset? Vi kan stå for en totalrenovering med både gulvlægning, tagrenovering og vinduesudskiftning, samt mange andre renoveringsopgaver på Hornsherred, Nordsjælland og i København.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os for yderligere informationer.​​

​Vores leverandører af trægulve​

​Timberman har kvalitet og ansvarlighed som ledestjerne. Den markedslederposition Timberman i dag besidder, er kun til stede, fordi vi netop har holdt fast i vore principper.

​​Hørning producerer et bredt sortiment af massive parket- og plankegulve. Ud over gulve produceres lister, trappetrin og tilbehør. I kraft af et højt kvalitetsniveau og en høj servicegrad hører virksomheden til de største i Skandinavien.

​Moland er en danskejet virksomhed, der sælger trægulve, træplejemidler, indvendige døre, glasuldisolering, gipspladeprodukter/stål og porebeton til byggematerialeforhandlere. Vi har domcil på Skive Havn.