Tagrenovering

Tagrenovering og nyt tag i dit foretrukne materiale

Hos Mester-Byg tilbyder vi montering og belægning af nyt tag i Frederikssund, Roskilde og resten af Nordsjælland. Vi arbejder med mange forskellige materialer.
Vi kan blandt andet belægge tag af følgende typer, men er ikke begrænset til:

  • Tegl
  • Betontegl
  • Tagpap
  • Skifertag
  • Eternittag


Hos Mester-Byg på Hornsherred, lægger vi stor vægt på, at et nyt tag passer til den eksisterende bygning, derfor bliver alle beslutninger omkring dit tag, kun truffet i samråd med dig. Drømmer du om, at få lagt nyt tag, er vi et erfarent og kvalitetsbevidst tømrerfirma, der hjælper dig med, at realisere dine drømme.​ Skal du blot have foretaget tagrenovering eller repareret undertaget, laver vi naturligvis også renovering af tag.

Invester i et robust og energivenligt nyt tag

Taget er en af de mest udsatte dele af dit hus. Det skal være holdbart, tæt og smukt. Mester-Byg ved, hvordan et flot og effektivt tag skal se ud. Står du over for et byggeprojekt, hvor der skal nyt tag på, tager vi gerne en snak med dig om dine muligheder for tagrenovering og taglægning.

​Vi har også erfaring med at lave kviste og karnapper i forbindelse med tagarbejde, og foretager også udskiftning af vinduer og montering af ovenlysvinduer i taget.

Vi lægger tag med stor præcision, med fokus på et flot slutprodukt, du kan derfor altid regne med os, til dit tagarbejde. Vi står selvfølgelig også, for alt inddækningsarbejde og tagrender, og så videre. Vi anvender de bedste byggematerialer efter dit valg, så du får et flot, nyt tag, der pryder din bolig og skaber merværdi. For der er ingen tvivl om, at et tag ikke blot ser godt ud, når det er nylagt, men det øger også værdien på boligen.

Professionel rådgivning om materialer og pris på tagrenovering

Vi har masser af erfaring med at hjælpe boligejere, med at beslutte sig for, hvilket materiale de er bedst tjent med, både ved tagrenovering og lægning af nyt tag.

​Er du i tvivl om, hvorvidt du har behov for, eller vil, investere i et nyt tag? Vi rådgiver blandt andet om priser og holdbarhed, da vi har set rigtig mange forskellige tage rundt omkring. Du skal derfor ikke, tøve med at kontakte os, med henblik på, at få kompetent vejledning om tagrenovering.

​Så hvad koster tagrenovering? Prisen varierer meget, alt efter materiale, størrelse og profilering, samt omfanget af tagarbejdet. Kontakt os for nærmere aftale, hvis vi skal kigge forbi og tage en snak om dine muligheder – du kan også få et uforpligtende tilbud på tagarbejde.